Liljedalgårdens Perenner

Odlare 278: Håkan och Lotta, andra generationen perennodlare

På den rikskända och ombesjungna Landsvägen mellan bördiga Söderslätt och Ystads karga ängar finner du ett landskap som kan liknas vid en skidåkningens puckelpist - modell större. Här skapade Lottas föräldrar en storskalig produktion av perenner där de på ett skickligt vis tagit hjälp av topografin, med kraftiga sluttningar i syd och öst. Allt för att finna rätt lägen för att odla olika sorters perenner. Vissa av de över 400 sorterna trivs med att vakna i tidig morgonsol medan andra gömmer sig under solskyddade tältbyggnationer.

Inte klar - vänligen återkom lite senare

  • Maja Holm
  • Inköpschef

ÄR DU PROFESSIONELL ODLARE - KOM MED I VÅRT NÄTVERK!

Som medlem får du ta reveny av många fördelar med en gemensam, odlarägd  försäljningsorganisation.

Produktionskoordinering sammanställer och rådgör om odlingsplanering.
Försäljningsavdelning säkerställer en jämn prisutveckling, jobbar tätt med kunderna och dig i försäljning och med produktutveckling.
Vår marknadsavdelning presenterar produkter och koncept vilket lägger grunden till en hög bokningsgrad inför en säsong.

Tillsammans erbjuder vi ett värdefullt svenskodlat sortiment och logistiklösning till större aktörer, läs kedjor på marknaden inom GardenCenter, Blomstergrossister och Dagligvaruhandel.

Kvalitet i produktion sammankopplas med vår kostnadseffektiva logistiklösning, ett värdefullt IT-system med odlingsplanering och en snabb likviditetslösning via löpande avräkning, är bara några värdefulla delar i ett samarbete.