Höstens utplanteringsväxter

En blomster- och bladfägring som speglar säsongen i din utemiljö

HÖSTENS blomsterFÄGRING

Väl tillbaka i hemmet efter sommarsemester eller vistelser i sommarstuga och koloni finner vi stor lust att ersätta sommarblommorna med nya fräscha utplanteringsväxter som harmonierar med årstiden. Det kan nu vara i mitten av augusti men också senare i mitten av oktober. Växterna i denna period är färdigväxta och du planterar dem i dina krukor och miniträdgårdan som du vill att det skall se ut resten av hösten.

CYKLAMEN - EN FÄRSTARK OCH TÅLIG ALPVIOL

I den tidiga perioden, augusti och september tycker jag du skall plantera Cyklamen utomhus på din uteplats eller entré, Den återger fina färger som stämmer med hösten och trivs tillsammans med prydnadskål och silverväxter. Cyklamen är frosttålig producerar ständigt nya blommor fram till mitten av oktober.

HEDTRÄDGÅRDAR EN INSPIRATION

Runt om i landet finns naturliga hedlandskap där en, mossa, ormbunksväxter blandas med björksly, blåbärsbuskar och perenn ljung. Ljung blir en ledare för att återskapa detta landskap i din egen miniträdgård i kruka. Addera prydnadsgräs, bladväxter och prydnadskål som passar i din stil

 

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.