Miniatyr Pelargon 'Candy Idols'

Visst märker du att vissa Pelargoner växer både kraftigt och yvigt, så som vi ser med Mårbacka och Rosenknoppspelargoner. Dessa är lämpliga även för ett liv på fönsterbrädan. Tycker du då att dessa mastodonter blir för yviga och önskar en något mindre Pelargon - då skall du titta på serien 'Candy Idols'. 

Candy Idols är en modern serie Pelargoner i dvärgform vilket gör dem lämpliga till de mindre fönsterbrädorna eller utomhus i en lite mindre kruka på bordet. Blommorna är däremot allt annat en små - de överraskar och gör detta till en upplevelse för dig.

Eftersom det är en serie så har förädlaren tagit ut ett antal färger som du har att välja mellan, men alla har samma kompakt växtsätt.

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@sydgront.se