Säsongens Krukväxter

Fönsterbrädan ägs av blommor och blad

FÖNSTERBRÄDAN ÄGS AV BLOMMOR OCH BLAD

Den optimala platsen för blommande krukväxter i ditt hem är på fönsterbrädan eller innanför ett golvfönster. Här får de bada i naturligt ljus och de kommer att bjuda dig på blommande skönhetsupplevelser under våra olika säsonger. 

DE BLOMMANDE KRUKVÄXTERNA SPEGLAR SÄSONGEN

Våra trädgårdsmästare följer oftast växternas naturliga cykler, dvs de låter dem blomma fram på ett naturligt sätt, så som det är ingraverat i växternas gener. Det gör att du har ett brett men ändå begränsat utbud av växter att välja på i innevarande period. Det är vackert och lustfyllt att njuta av varje säsongs egna växter precis så som naturen levererar. 

BLADVÄXTER - TRENDIGA OCH HÅLLBARA, VISSA MED DETALJRIKA ANSIKTEN

Såväl ett lekfullt barn som en ung eller mogen människa förstår nyttan med och uppskattar attraktionskraften i moderna bladväxter. Alla värdesätter vi rikligt med växter i vår inomhusmiljö. Aldrig förr har vi sett så många unga botanisera i blomsterbutikerna efter bladväxter som passar i deras personliga stil. Det har gjort oss odlare mer intresserade av att odla större volymer och fler sorter i denna kategori, för vilken intresset fullkomligt exploderat världen över sedan 2010.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@sydgront.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTERKEDJOR: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus och Sveriges Trädgårdsmästare
FRISTÅENDE GARDENCENTER: lokala GardenCenter och Handelsträdgårdar. som agerar under egna varumärken.
LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett väl utvalt utbud. Upptäck en butik som kan passa din stil nära dig. Sortiment kan variera geografiskt och beroende på växtavdelningens storlek.
BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.