Säsongens krukväxter

FÖNSTERBRÄDAN ÄGS AV BLOMMOR 

Fönsterbrädan eller för dig som har golvfönster - här hittar du de bästa förutsättningarna för att fylla ditt hem med rikligt blommande krukväxter. Med tanke på det naturliga ljus som växterna får bada i där, kommer de att bjuda dig på blommande upplevelser under våra olika säsonger.

DE BLOMMANDE KRUKVÄXTERNA SPEGLAR SÄSONGEN

Våra trädgårdsmästare följer de flesta växternas cykler, dvs de låter dem blomma fram på ett naturligt sätt, såsom det är ingraverat i växternas gener. Det gör att du har ett brett men ändå begränsat utbud växter att välja på i innevarande period. Det är vackert och lustfyllt att njuta av var säsong precis så som naturen levererar. 

BLADVÄXTER - TRENDIGA OCH HÅLLBARA, VISSA MED DETALJRIKA ANSIKTEN

Såväl ung som mogen eller ett lekfullt barn förstår nyttan med och uppskattar attraktionskraften i moderna bladväxter. De värdesätter rikligt med växter i sin inomhusmiljö. Aldrig har vi sett så många unga botanisera i blomsterbutikerna efter bladväxter som passar i deras personliga stil. Det har gett oss odlare mer intresserade av att odla större volymer och fler sorter i denna kategori vars intresse fullkomligen exploderat världen över sedan 2010.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.