Sommarens utplanteringsväxter

sätter färg på vår utomhusmiljö

sommarens blomsterglädje

Sommarens blommor och dekorativa blad, dvs säsongen som kommer direkt efter perioden med vårplantor. Nu behöver vi inte  tänka lika mycket på frosttåligheten när man väljer växter. Längst ner i södra delarna av landet kan man med finess och val av växter börja i vecka 16, givetvis är det väderlek och geografisk placering som avgör lämpligheten. Visst förekommer det enstaka frostnätter - då skyddar du givetvis ditt växtmaterial på bästa sätt.

MÅNGFALD OCH PERSONLIG STIL

Det är här i perioden mitten april fram till skolavslutningarna i juni månad som vi odlar det bredaste sortimentet, när också efterfrågan är som störst. Här finner ni blommor till era uteplatser i regnbågens alla färger, växtsätt från platta kuddar till kaskederande och klättrande. Bara din egen fantasi sätter gränser i denna underbara säsong.

UNDER SEMESTERMÅNADERNA KAN DU GÖRA NYA UPPTÄCKTER

När väl studentfestligheterna och midsommarfirandet är över kommer vi in i ett sommarlunk. Då odlar vi växter som redan är lite större, mer färdiga för dig att njuta, direkt efter inköpet.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.