Snittblommor

Odlare 360: Cutflowers on Demand - direkt från hubb i Holland

Med 35 års erfarenhet av handel med snittblommor och en hubb i Aalsmeer i Holland har vi ett unikt läge för att vara en kostnadseffektiv logistikpartner. Hubben är lokaliserad nära flygplatsen Schiphol och intill Auktionen för snittblommor. Detta står som en garant för att alltid tillhandahålla färska snittblommor. Hela världen är vårt arbetsfält för såväl produktion som kunder. Med en värdefull WebShop speglar vi hela världens produktion, där du väljer sortiment som passar din affärsidé. I vår dynamiska hubb har vi 50 talet olika packningslinjer för att anpassa hanteringen efter produkten och kundens önskemål.

KVALITET OCH NÄRHET I FOKUS

Närhet i fokus, betyder att vi är lokaliserade i händelsernas centrum för snittblommor, intill flygplats och en av Blomsterauktionerna. Vi bevakar alla de Holländska Auktionerna och har direktkontakt med de Holländska odlarna. Vi har logistikpunkter runt om i världen där våra medarbetare jobbar på samma sätt för att fånga upp världens produktion. Dagligen flygs produkter in från våra logistikpunkter och med effektivt handhavande är de oftast på väg ut samma dag.

INARBETAD PACKNINGSPROCESS

En snabb, dynamisk och smart packningslinje är viktigt för vår affärsidé. Det har tagit oss 35 år att uppnå den mest kostnadseffektiva och kvalitetsorienterade packningen på marknaden. Produkterna förvaras på optimalt sätt och transporteras snabbt in och ut i packhallen för att bibehålla kvalitén på produkterna. 

FRÅN PACKNING TILL AVGÅNG

Fyra filmer som beskriver arbetet med att med omsorg packa snittblommorna för bästa kundnytta.

Snittblommorna kommer in och kvalitetskontroll påbörjas

Ny order handplockas i kylen

Snittblommorna hamnar i en packningsstation

Dags för utleverans

PERSONLIG SERVICE

Med vårt öga konstant ute på odlingsmarknaden kan vi erbjuda dig ett dagsaktuellt och värdefullt utbud i WebShop. Därtill adderar vi inspirerande artiklar på vår blogg, vägledande tips för intressanta koncept och säsong kommer varje vecka. Du får också tillgång till värdefullt lexikon om snittblommor.

Addera där din personliga kontakt Martin som finns tillgänglig i din telefon.

DIN KONTAKT PÅ MÄSTER GRÖN

Martin Thysell

042 -25 13 83

martin.thysell@mastergron.se

Våra märkningar och certifieringar

  • Maja Holm
  • Inköpschef

ÄR DU PROFESSIONELL ODLARE - KOM MED I VÅRT NÄTVERK!

Som medlem får du ta reveny av många fördelar med en gemensam, odlarägd  försäljningsorganisation.

Produktionskoordinering sammanställer och rådgör om odlingsplanering.
Försäljningsavdelning säkerställer en jämn prisutveckling, jobbar tätt med kunderna och dig i försäljning och med produktutveckling.
Vår marknadsavdelning presenterar produkter och koncept vilket lägger grunden till en hög bokningsgrad inför en säsong.

Tillsammans erbjuder vi ett värdefullt svenskodlat sortiment och logistiklösning till större aktörer, läs kedjor på marknaden inom GardenCenter, Blomstergrossister och Dagligvaruhandel.

Kvalitet i produktion sammankopplas med vår kostnadseffektiva logistiklösning, ett värdefullt IT-system med odlingsplanering och en snabb likviditetslösning via löpande avräkning, är bara några värdefulla delar i ett samarbete.