'Estelle' - en ny Prinsesslik Pelargon

Pelargonen är en tålig och uthållig prinsessa i våra hjärtan, en växt som man för med sig i generationer. Denna unika pelargon har en färg som för tankarna till den efterlängtade våren och äppelblomningen eller om man hellre vill, lingon och mjölk. Redan vid första anblicken gör den något med sinnet och att välja ett namn som också för tankarna vidare gör att namnet 'Estelle' föll sig naturligt. Hörnhems som är ägare till sorten kontaktade kungahuset som gav sitt bifall. Så därför döpte vi henne till Estelle, som vår prinsessa!

Odlas under 2021 av Tågerups Trädgård i Saxtorp. 

I samband med lanseringen av sorten 'Estelle' har Mäster Grön givit ett bidrag till Kronprinsessparets Stiftelse som arbetar för att; alla barn och unga oavsett förutsättningar ska få växa upp till trygga och starka individer med en positiv framtidstro.

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@sydgront.se