Krydd- och grönsaksplantor

Hemmaodlat, mer nära och och smakrikt kan det inte bli

SMAKFULLT HEMMAODLAT

De allra mest smakfulla bladkryddorna och grönsakerna odlar du hemma. Det finns inget som ger så mycket inre glädje och genererar stolthet, som när man plockar solmogna tomater och bara stoppar dem direkt i munnen. Plocka kryddor till frukostsmörgåsen, dagens lunch eller sommarens grillkvällar. 

KRYDDVÄXTERNA SOM LEVERERAR FÄRSKA SMAKER HELA SÄSONGEN

Sommarens smaker och dofter kan du ta del av genom att plantera dina favoritsmaker i krukor, pallkragar, växthus och trädgård. Våra kryddväxter skall inte förväxlas med de snabbdrivna minikrukor du köper vid grönsaksdisken i din livsmedels butik. Våra kryddväxter får växa långsamt, i den takt som växten behöver för att bilda starka grenar, mustigt gröna blad och fyllds då med extra smak. De har dessutom bättre förutsättningar att avhärdas från odling, för att lättare kunna etablera sig på din utvalda plats.

HEMMAODLADE GRÖNSAKER MED NÄRHET TILL KÖKET

Våra grönsakplantor underlättar ditt odlande. Trädgårdsmästarna tar hand om den mer omständliga processen att så, prickla och förkultivera grönsakplantorna till dig. De har miljön och förutsättningarna för att odla plantor, som skall ge dig en god och säker start på säsongens odling. Vare sig du odlar kål, sallat, tomat, paprika eller jordgubbar så finns de här, utvalda och förberedda, för att du som hobbyodlare ska lyckas

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.