Miniträdgårdar i kruka

Odlat och klart, färdigkomponerade samplanteringar - hitta din stil!

INSPIRERANDE MINiTRÄDGÅRDAR  - HITTA DIN STIL

När du vill göra det enkelt - hitta personliga stilar och kombinationer mellan växter som du gillar - titta då på våra färdiga planteringar. Trädgårdsmästarna har redan förberett din sommarträdgård med att plantera mellan tre och sju växter i samma kruka. Utöver att vattna behöver du bara luta dig tillbaka och njuta av den färgprakt eller stämningsfulla sommarfägring, som passar hos dig.

EN ART I FLERA FÄRGER - SOM EN SKÖNSJUNGANDE KÖR

Att samplantera flera färger av en art exempelvis Småpetunia, ger stort mervärde. Du kan få en färgexplosion eller en färgstämning, som är högst personlig och som sjunger bara för dig. Prova också med Lobelia, Femtunga - eller om du har stora kärl - Hängpetunia.

INNOVATIVT SKAPANDE OCH KONSTNÄRLIG KÄNSLA

En Miniträdgård i kruka kan också vara en samplantering av flera olika arter. De kan vara i samma färg, liknande toner eller helt avvikande, så att det uppstår kontraster i arrangemanget. Alla med uppdraget att ge dig en blommande upplevelse. Du kan köpa växter i olika storlekar och stadier - allt från halvfabrikat i 11 cm kruka, till premiumstorlek på 13 cm, men också en färdig, redan planterad Miniträdgård i ampel.

Tips från trädgårdsmästaren: Samplantering i ampel är hos oss en odlingsmetod på höjden. Väl hemma hos dig kan du ta av kroken och plantera eller hänga krukan - där den bäst passar dig.

 

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till maja.holm@sydgront.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTERKEDJOR: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus och Sveriges Trädgårdsmästare
FRISTÅENDE GARDENCENTER: lokala GardenCenter och Handelsträdgårdar. som agerar under egna varumärken.
LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett väl utvalt utbud. Upptäck en butik som kan passa din stil nära dig. Sortiment kan variera geografiskt och beroende på växtavdelningens storlek.
BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.