Vårens utplanteringsväxter

De första vårsignalerna

DE FÖRSTA VÅRSIGNALERNA

När lärkan slår sin första drill och tofsvipan letar efter boplats - då är det vår.  Då går vi utanför dörren för att plantera nyfunna vårväxter, nya vårförälskelser till våra utomhuskrukor. Under denna rubrik presenterar vi lite olika växter, som är passande för just denna ljuvliga period.

PENSÉER ÄR VÄGVISARE

Den mest hållbara klassikern alla kategorier är Pensé. Den är enkel att lyckas med, blomvillig som få, synnerligen frosttålig och framför allt så billig, att du köper många. Penséer kan vara begåvade med både stora och små blommor. Om du tittar lite närmare ser du, att det finns så många fina mönster, schatteringar, färgkombinationer och i vissa fall små ansikten, vilket gör att du enkelt finner blommor, som passar din stil. 

PREMIUM FÖR DIG SOM UPPSKATTAR MERVÄRDEN

Med hjälp av lite mer exklusiva växter kan vi hjälpa dig till planteringar och miniträdgårdar i din stil. Det kan vara lökväxter som blommar i samma period, naturligt förekommande bienner som Förgätmigej, Gyllenlack och Tusensköna. Men också perenna växter som fylldblommande Jordvivor, Spetsmössa och Alpkrassing, som blir utropstecknet i din Miniträdgård i kruka.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till maja.holm@sydgront.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTERKEDJOR: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus och Sveriges Trädgårdsmästare
FRISTÅENDE GARDENCENTER: lokala GardenCenter och Handelsträdgårdar. som agerar under egna varumärken.
LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett väl utvalt utbud. Upptäck en butik som kan passa din stil nära dig. Sortiment kan variera geografiskt och beroende på växtavdelningens storlek.
BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.