Vårens utplanteringsväxter

De första vårsignalerna

DE FÖRSTA VÅRSIGNALERNA

När Lärkan slår sin första drill och Tofsvipan letar efter boplats - då är det vår.  Då går vi utanför dörren för att plantera nyfunna vårväxter, nya vårförälskelser i våra utomhuskrukor. Under denna rubrik presenterar vi lite olika växter som är passande för just denna ljuvliga period.

PENSÉER ÄR VÄGVISAREN

Den hållbaraste klassikern alla kategorier är Pensé. Den är enkel att lyckas med, blomvillig som få, synnerligen frosttålig och framför allt så billig att du köper många. Penséer kan vara begåvade med både stora och små blommor. Tittar du lite närmre - det finns så många fina mönster, schatteringar, färgkombinationer och i vissa fall små ansikten vilket gör att du finner enkelt blommor som passar din stil. 

PREMIUM FÖR DIG SOM UPPSKATTAR MERVÄRDEN

Med hjälp av lite mer exklusiva växter kan vi hjälpa dig till planteringar och miniträdgårdar i din stil. Det kan vara lökväxter som blommar i samma period, naturligt förekommande bienner som Förgätmigej, Gyllenlack eller Tusensköna. Men också perenna växter som Fylldblommade Jordvivor, Spetsmössa eller Alpkrassing som blir utropstecknet i din Miniträdgård i kruka.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.