Pelargoner

BLOMMOR SOM BERÖR VÅRA SINNEN

En kategori blommor och växter som verkligen är sinnebilden av en utplanteringsväxt sommartid och en inredningsdetalj för såväl moderna hem som på en målning signerad av Carl Larsson

BLOMMANS MÅNGFALD

Enkla blommor med fem kronblad - bäst lämpade för plantering utomhus, där de regniga somrar ger dig oförglömlig blomning. Därifrån kan du addera fler kronblad, tätare med kronblad, extremt fyllda med kronblad, tulpanformade kronblad, schatteringar i kronblad, ansikten i kronblad och så många fler kombinationer vilka ger dem personlighet.

BLADEN HAR NÅGOT ATT BERÄTTA

Många nyutvecklade sorter från förädlingsledet utgår från en art, zonale, vilket betyder att de har en halvrund ring/zonmarkering i bladen. Den kan då skifta i styrka men också vara helt utraderad med gula och vita ytterkanter eller helt purpurfärgade blad. Doften dock är helt omisskännlig, en Pelargon.

VÄXTSÄTT - FRÅN KASKADERANDE TILL KLÄTTRANDE

Oavsett vilken typ av plats eller kärl du har att fylla, finns det en Pelargon som tillfredsställer dina önskemål. Miniatyrpelargoner för fönsterbräda, Hängpelargoner för ampelodling, Landskapspelargoner för massplantering, klätterpelargoner för höjdplantering eller moderna Kärlekspelargoner som också är en budbärare.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.