'Estelle' - en Prinsesslik Pelargon

- Pelargonen är en tålig och uthållig prinsessa i våra hjärtan

LYCKAD FÖRÄDLING

Det tar ganska många år att få fram en ny Pelargon. Ett gediget arbete av förädlare som korsar, odlar upp och värderar tusentals prov, som slutligen leder fram till våra moderna sorter av plantor.

Just denna Pelargon har funnits i flera år. För att vara säker på att den är frisk, bra att odla för trädgårdsmästaren och inte minst, att den är fin hemma i trädgården hela sommaren, kommer den ut på marknaden, först när alla tester är klara.

'Estelle' är en Pelargon, som har klarat sig genom nålsögat, vilket är få pelargoner förunnat.  

Pelargonen 'Estelle' är fin på fönsterbrädan eller en annan ljus plats inomhus men trivs allra bäst ute, när risken för frost är över.

 

HÄRMED DÖPER VI DIG TILL...

Pelargonen är en tålig och uthållig prinsessa i våra hjärtan. En växt som man för med sig i generationer. Denna unika pelargon har en färg, som för tankarna till den efterlängtade våren och äppelblomningen eller om man hellre vill, lingon och mjölk.

Redan vid första anblicken gör den något med sinnet och att välja ett namn som också för tankarna vidare gör att namnet 'Estelle' föll sig naturligt.
- Härmed döper vi dig till 'Estelle', lilla Pelargon!

 

I samband med lanseringen av sorten 'Estelle' har Mäster Grön givit ett bidrag till Kronprinsessparets Stiftelse som arbetar för att alla barn och unga oavsett förutsättningar ska få växa upp till trygga och starka individer med en positiv framtidstro.

Patrik Vilsmyr
Marknadschef

 

'Estelle'

Pelargonium x hortorum

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.