Miniträdgårdar i kruka

RECEPT PÅ MINTRÄDGÅRDAR  - HITTA DIN STIL

När du vill göra det enkelt - hitta personliga stilar och kombinationer mellan växter som du gillar - titta då på våra färdiga recept. Trädgårdsmästarna har redan förberett din sommarträdgård med att plantera mellan tre och sju växter i samma kruka. Utöver att vattna behöver bara luta dig tillbaka och njuta av den färgprakt eller stämningsfulla sommarfägring som passar hos dig.

EN ART FLERA FÄRGER - SOM EN SKÖNSJUNGANDE KÖR

Att samplantera flera olika färger av en art, exempelvis Småpetunia ger stort mervärde. Du kan få en färgexplosion eller en färgstämning som är högst personlig och den sjunger bara för dig. Prova också med Lobelia, Femtunga eller om du ha stora kärl - Hängpetunia.

INNOVATIVT SKAPANDE OCH KONSTNÄRLIG KÄNSLA

En miniträdgård i kruka kan också vara en samplantering av flera olika arter. De kan vara i samma färg, liknande toner eller helt avvikande så det uppstår kontraster i arrangemanget. Alla med uppdraget att ge dig en blommande upplevelse. Du kan köpa dessa i olika storlekar och stadier - allt från halvfabrikat i 11 cm kruka, till premiumstorleken på 13 cm, men också en mer färdig miniträdgård i ampel. Tips från trädgårdsmästaren; samplantering i ampel är för oss en odlingsmetod på höjden. Väl hemma hos dig kan du ta av kroken och plantera den där den bäst passar för dig.

 

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.