Medan det fortfarande är lite kallt utomhus......

En av millenniets största succéer bland nyheter har Snötörel nu fått sin plats på marknaden. Ständigt efterfrågad för sina knappnålsmå kritvita blommor i stor mängd. Snötörel är en underbar vävarväxt, vilket betyder att den växer samman med andra plantor som du planterar tillsammans i en Miniträdgård i Kruka.

Snötörel blir också ett fint smycke som solitärt planterad i kruka.

Olika arter av Nejllika, exempelvis Dianthus caryophyllis har också egenskaper som gör att den är tolerant mot långvarigt kyliga temperaturer. Bland dessa kan du välja färg från vitt, ljus o mörk rosa, röd, cerise och även tvåfärgade med vita inslag.

Pelargoner som är av lite större storlek där du känner att de nedre delarna av grenverket har hunnit att förveda sig. e kommer tåla lite lägre temperaturer utomhus, även om temperaturen på natten tillfälligt närmar sig nollgraders strecket.

 

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@sydgront.se