KE Petterssons Handelsträdgård

Odlare 1899: Catrin Jensen

Belägen i Görarp, precis intill Motorvägen E20 och Trafikplats Helsingborg Södra, har denna trädgård blivit ett landmärke. Mycket av detta beror på dess förhållandevis stora storlek om över 30.000 kvadratmeter. Catrin, fjärde generationen trädgårdsmästare är en del av dess historia som går tillbaka till starten tidigt 1900-tal. Större delen av odlingen består av moderna hus, anpassade för odling året om vilket gör att det alltid sjuder av liv här.

Inte klar - återkom gärna senare

Våra märkningar och certifieringar

Anki Cronberg
  • Anki Cronberg
  • Försäljningschef

ÄR DU PROFESSIONELL ODLARE - KOM MED I VÅRT NÄTVERK!

Som medlem får du ta reveny av många fördelar med en gemensam, odlarägd  försäljningsorganisation.

Produktionskoordinator sammanställer och rådgör om odlingsplanering.
Försäljningsavdelning säkerställer en jämn prisutveckling, jobbar tätt med kunderna och dig i försäljning och med produktutveckling.
Vår marknadsavdelning presenterar produkter och koncept vilket lägger grunden till en hög bokningsgrad inför en säsong.

Tillsammans erbjuder vi marknaden ett värdefullt svenskodlat sortiment och logistiklösning till GardenCenter, Blomstergrossister, Dagligvaruhandel, Livsstilsbutiker och upphandling inom Offentlig Miljö.

Kvalitet i produktion sammankopplas med vår kostnadseffektiva logistiklösning, ett värdefullt IT-system med odlingsplanering och en snabb likviditetslösning via löpande avräkning, är bara några värdefulla delar i ett samarbete.