Höststjärnan 'Princettia'

-en rosa skönhet som glänser i oktober

HÖSTSTJÄRNAN 'PRINCETTIA'

Det finns flera förekommande namnsorter av vår så kära Julstjärna, som passar fint som krukväxt under hösten. Med braktéer, de färgade högbladen, i toner från kritvitt över ljusrosa till cerise kan du enkelt få dem att passa in i din inredningsstil.

KAXIG KRUKVÄXT PÅ FÖNSTERBRÄDAN

Höststjärnan är lika enkel som genial. Den är enkel att underhålla och är helt unik i sin form. Den stjärnlika formen som gör att du kan skapa fina variabler, när den arrangeras tillsammans med utvalda inredningsdetaljer i helt andra former.

HÅLLBAR OCH LEVANDE

Med lite omtanke kan din Höststjärna hålla länge. Är du duktig att sköta, att den är lika vacker när det är Advents- och Luciatider?  Då faller det sig naturligt att pynta om, så den harmonierar med julstämningen. Hitta stilen tillsammans med dekorativa detaljer i exempelvis silver och guld.

DET FINNS SÅ MYCKET MER SOM SPEGLAR HÖSTEN

Bland årstidens blommande inomhusväxter finner du Krysantemum, Höstglöd och Begonia, där du väljer färg som passar dina känslor för hösten. Bland bladväxterna kan du kika lite närmare på Kalatea och Bladbegonia. De båda finns i flera toner och kan mycket väl passa tillsammans med Höststjärnan.

ROSA, ÄLSKAD FÄRG PÅ KRUKVÄXT

Rosa är den färg, alla kategorier, som är mest efterfrågad av Sveriges konsumenter. I Princettia-Serien har du tre olika rosa toner att välja mellan. 

 

VILL DU SE EN STJÄRNA...

Se på mig, så vacker jag kan vara. Visst är jag från alla håll lik en tidigare känd stjärna, som speglar en helt annan säsong. Nu från september till november förekommer stjärnorna i vitt, ljus- och mörkrosa samt cerise. Det är under denna period, som vi vill sticka ut lite extra och skapa lite stjärnglans i den mörknande hösten.

 

MELLANROSA TON

Här får du fina rosa toner med stor reflektion. Inte bara färgen utan också den stjärnlika formen är lite uppkäftig och väcker berättigad uppmärksamhet.

 

I MODERN INREDNING ÄR VITT LEDANDE

Ser du dig omkring bland dagens inredningsstilar, finner du stämningar, som baserar sig på den vita färgen. Då blir detaljer i kontrasterande färger en accent, som förhöjer och lyfter fram upplevelsen. Vitt kan också kombineras med vitt i olika schatteringar, lika rent som stilfullt och elegant.

 

INSPIRERANDE FÖR DEN PYSSLIGE

På plats vid den pyssliges bord kan du njuta av dess egen skönhet eller med lite fantasi skapa arrangemang. Använd 'Princettia' som den är, odlad i krukan eller klipp av till snitt, för att skapa både stora och små arrangemang.

 

STILSÄKERT HÖSTBRÖLLOP

Ett bröllop skall var glatt, trevligt och lustfyllt. 'Princettia' bidrar med sin färg till det pigga och glada. Du klipper av din Höststjärna och arrangerar din egen bukett tillsammans med lite vita, mindre snittblommor. Få andra blommor till bukett skapar den personliga stilen på detta enkla sätt! 

 

Höststjärna, fyra färger i påse av plast

Euphorbia pulcherrima 'Princettia'

Höststjärna förpackad i papperspåse

Euphorbia pulcherrima 'Princettia'

Höststjärna i papperspåse

Euphorbia pulcherrima 'Princettia'

Höststjärna i påse av plast

Euphorbia pulcherrima 'Princettia'

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.