Inspirerande koncept

ETT EXTRA VÄRDE SITTER I DETALJERNA 

Det finns så mycket nyttigt och intressant att titta närmare på beträffande växter och växtmaterial. Med stöd av våra odlare, förädlingsföretag samt hela branschen kan vi tillsammans skapa sammanhållande koncept som lyfter intresset för den enskilda sorten eller en kategori växter.

BIOLOGISK MÅNGFALD

Vi är överens - alla kan bidra till att skapa bättre förutsättningar för våra vänner insekterna. Även hemma i din trädgård är det värdefullt att kunna duka fram mat till  de pollenstinna insekterna som hyrt in sig i ditt insektshotell.

ALLA VÄXTER BORDE HA EN EGEN DAG

Det bara 365 dagar på ett år, så därav kan tyvärr inte alla våra 1500 olika växter få en egen dag. Men några dagar kan vara trevligt att fira, såsom Amaryllisens Dag och Julstjärnans Dag, medan Pelargoner och Sommarblommor lyfts fram via att en  jury utser en art eller sort som är lite speciell.

ÄR DU ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta din kundansvarige säljare på Mäster Grön.

Saknar du kontaktperson - sänd ett mail till info@mastergron.se

Får du ditt varuflöde via lokala blomstergrossister som tillhandahåller våra växter under säsong
- fråga där.

Saknar du en värdefull leverantör till din verksamhet?
- sänd ett mail till patrik.vilsmyr@mastergron.se

ÄR DU KONSUMENT OCH VILL FINNA INKÖPSSTÄLLEN? 

Fråga efter produkterna lokalt, där du köper dina växter. Våra produkter finns under säsong tillgängliga att beställa hos ett rikstäckande nätverk av återförsäljare av växter och blommor.

GARDENCENTER: Blomsterlandet, Granngården, Hornbach, Plantagen, Bauhaus, Bogrönt och många fristående GardenCenter och Handelsträdgårdar.

LIVSMEDELSBUTIKER: Dagligvaruhandelskedjorna tillhandahåller ett begränsat utbud.

BLOMSTERBUTIKER: Blomster- och Livsstilsbutiker presenterar ett personligt utbud och kan beställa hem på din förfrågan.