Emballageavdelningen

Insatsvaror till professionella trädgårdsmästare

MED GEMENSAMMA INKÖP PRESSAR VI KOSTNADERNA

När flera trädgårdsföretag tillsammans samlar sina inköp under vårt paraply, kan ni som odlare i branschen tillsammans åtnjuta volymfördelar. Med er totalvolym vänder vi oss till fabrikerna för att få bättre volymrabatter, men också lägre transportkostnader och sammantaget en mindre miljöpåverkan.

Redan en stor grundvolym

Med stöd av våra 35 medlemmar i Föreningen har vi redan lagt basvolymen för inköp av insatsvarorna. Kan vi addera även dina volymer, så bidrar vi alla till att branschens växtodlare som helhet i Sverige kan få en bättre lönsamhet.

Titta över din produktion - vilka insatsvaror använder du - Krukor, Brätten, Kartonger, Påsar, PeltaClips, Etiketter och Underbevattningsmattor med mera.
 - Kom gärna till oss, så tittar vi på helheten!

Lagervaror med snabb leverans

Vi lagerhåller över 2000 produkter, vilket gör att när du en dag står utan någon viktig produkt, kan vi vara behjälpliga att finna lösningen. Med vårt lager inne i Blomsterterminalen Helsingborg finns det oftast någon resurs tillgänglig, för att du skall få leverans dagen därpå.

Miljö och hållbarhet

Svaren på miljöfrågorna har vi inte - däremot hjälper vi dig till val av krukor, brätten och förpackningar som är cirkulärt hållbara.
Flera av de nyare, moderna och miljöoptimerade alternativen kan vara för kostsamt att köpa in i mindre volymer. 
- då gör vi det möjligt tillsammans!

Kontakta oss

  • Joel Nordström
  • Kundansvarig Säljare
  • Sebastian Bresman
  • Kundansvarig Säljare